woensdag 6 september 2017

LOUNGE-FAUTEUIL SET VAN ARBRINI NU OOK MET 2M. LANGE TAFEL

 Lounge fauteuils Arbrini in wit, zwart of rondwicker grijs nu gecombineerd met een twee meter lange luxe lounge tuin tafel. 

Vandaag zijn we weer eens aan de slag gegaan met het maken van foto's voor onze website. De prachtige 2m. lange terras lounge tafels stonden te trappelen om in een mooie combinatie op de foto te gaan.

Het mooie van onze Arbrini lounge tuinmeubelen is, dat je elke combinatie die je wilt kunt maken. Zo hebben wij er hiervoor gekozen, de lange 2 m. wicker vlechtwerk tafels te combineren met de luxe lounge fauteuils van onze Arbrini lijn. De tafel in combinatie met de lounge stoelen is te verkrijgen in wit wicker, zwart wicker of rondwicker grijs.

Doordat de tafel 2 meter lang is, combineert deze zowel met 4 als met 6 losse lounge fauteuils. Wil je geen standaard bank en zit, relax je liever in een stoel, dan is deze set de aangewezen combinatie voor op uw terras. Ook mooi op een balkon of dakterras. Gezellig samen zitten en genieten in de tuin. De set is niet alleen mooi en comfortabel maar ook nog heel mooi om naar te kijken.

Deze prachtige lounge-stoelen set staat ook prachtig onder een overkapping, of in een veranda. Voor een langer smal terras, of juist met 6 stoelen voor een ruim vierkant terras.
 Het ronde vlechtwerk is tijdloos en niet van ├ęcht riet te onderscheiden. Het past in iedere tuin, zowel een boerderij of hoeve stijl, of als tegenhanger in de wat meer strakke moderne tuin.
 Lange avonden genieten op uw terras, gezellig kletsen, boekje lezen of bbq-en het kan allemaal met deze luxe stoelen set. Ook leuk als aanvulling op uw reeds bestelde loungeset in hetzelfde materiaal voor een tweede terras.
 Je hoeft er tegenwoordig niet meer voor naar Ibiza, je maakt van je eigen achtertuin een waar lounge vakantie resort. Een plek waar je je het hele jaar door fijn voelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten