donderdag 1 juni 2017

Loungeset Lineo Wit wicker een ontwerp van Arbrini, 5x anders.


 Bent u op zoek naar een loungeset die veelzijdig te gebruiken is, dan is onze loungeset Lineo een ontwerp van Arbrini de set die u zoekt voor uw tuin. Deze prachtige stijlvolle comfortabele outdoor lounge bank van wit wicker kunststof vlechtwerk, gaat niet snel vervelen. Door de steeds weer te wijzigen opstellingen is deze set ideaal in gebruik. Bent u alleen thuis en wilt u languit liggen, relaxen en loungen? dan laat u de bank opgesteld staan als lange bank van 3.80m. Maar heeft u een feestje in uw tuin dan bouwt u deze lounche eenvoudig om tot hoekbank zodat u al uw gasten met gemak kwijt kunt.
 Door de 2 extra grote, luxe lounge-fauteuils maakt u, uw buiten zithoek helemaal compleet.
 De set vult met gemak uw terras, en slaat de verveling toe, dan zet u hem eenvoudig anders neer.
De vele variatie mogelijkheden van deze loungeset maakt dat uw tuin terras nooit verveeld. Maak steeds een nieuwe lounge opstelling, of pas deze aan als u een feestje geeft. Hierboven een hoekbank Lineo wit wicker 2.80x2.80 met 2 stoelen.
Maar ook leuk als lange bank opstelling met 2 losse grote Lineo wit wicker fauteuils. Deze ruime terra lounge-stoelen zijn voorzien van 30cm brede leuningen die zich uitstekend lenen voor het plaatsen van uw koffie of drankje.
De lineo wit wicker met rvs onderstel leent zich ook als 2-zitsbank met de losse tussenstukken als stoel. De hocker, voetenbank van deze set kan los neergezet worden, als hoekstuk gebruikt worden, of als voetenbank aan uw bank of stoel geplaatst worden.

 Hieronder, ook leuk als 2 of 3zitsbank neer te zetten.
Ook leuk de hocker tussen de twee tussenstukken...

Wilt u ook eindeloos variĆ«ren? Kies dan voor de Loungeset lineo in wit, zwart of rondwicker grijs. Staat de door u gewenste opstelling er niet tussen? vraag dan naar de mogelijkheden. Wilt u de set komen bekijken in Eindhoven, geen probleem, bel dan even voor een afspraak of kijk bij contact op www.arbrini.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten