woensdag 5 april 2017

Loungeset Arbrini zwart wicker, hoekbank of lounge-fauteuil set?

Al jaren hebben wij de loungeset Arbrini zwart in ons assortiment en jaarlijks wordt er ook nog steeds heel veel gekozen voor zwart. Zwart is niet echt een natuurlijke kleur in de tuin maar is wel een tijdloze keuze en past vaak ook al bij de bestaande of nog aan te schaffen andere tuinmeubelen. 
Waar veel mensen bang zijn dat zwarte stof om de kussens van de loungeset, te heet gaat zijn, willen mensen ook geen Loungeset waar witte hoezen om de kussens zitten omdat ze bang zijn dat het vies wordt of te veel werk kost. voor beide valt iets te zeggen natuurlijk:-) Maar onze slopen (hoezen) van de kussens zijn eenvoudig af te ritsen en in de machine te wassen op wel 60 graden. En een reserve stel hoezen is ook zo aangeschaft.
Voor de mensen die geen volledige hoekbank, loungeset willen hebben we ook de lounge-fauteuil sets van Arbrini Het uitzicht moet u zelf regelen;-)

Of voor het wat grotere terras, veranda of overkapping bestaat ook de mogelijkheid de hoekank uit te breiden of een extra losse fauteuil te bestellen.
Voor een mooie loungeset Arbrini zwart impressie, kijk even naar onderstaand youtube filmpje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten