dinsdag 14 maart 2017

PIMP JE LOUNGESET NAAR EIGEN SMAAK MET DE LAZYBEAR LOUNGE KUSSENS VAN ARBRINI

Elk jaar een nieuwe loungeset kopen is natuurlijk geen optie. Maar elk jaar je lounge bank voorzien van een andere kleur sier deco of lounge kussens dat is te doen:-) Niks zo veranderlijk als de mens en ach je raakt eens uitgekeken op iets en je wilt eens wat anders. Het leuke van de verschillende mogelijkheden in lounge en sierkussens bij Arbrini is dat je eenmalig het LazyBear kussen aanschaft en daarna eindeloos kan combineren met de vele kleuren hoezen die los bij te bestelen zijn. De hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Als u geen LazyBear lounge-kussens heeft of wilt, dan kunt u de lounge-bank natuurlijk ook leuk aankleden met sierkussens. Leuk om te variƫren met verschillende afmetingen kussens en kleuren.
 Hierboven en onder, de Loungeset Arbrini rond-wicker grijs met zwarte kussens, gedecoreerd met de losse LazyBear kussens in roomwit 320 grams stof en een streepjes patroon stof waar het roomwit weer in terug komt.


Hieronder ziet u het verschil, als u, uw loungeset met verschillende kleuren kussens decoreert.
Lekker fris met aqua blauwe kussen 


Of met oranje sierkussens warm en vrolijk

 Ook leuk om effen kussens met een print kussen te combineren, blijf dan in dezelfde kleuren als de print. Hier sierkussen zwart, wit en grijsbloem.

Wie niet kan kiezen, kiest gewoon alle kleuren sierkussens bij elkaar voor een vrolijke boel;-)

Trend kleur blijft toch het turquoise hier leuk met antraciet grijs en zwart gecombineerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten