zondag 12 maart 2017

Loungeset zwart wicker hoekbank voor in de tuin, van Arbrini

Al jaren een veel gekozen kleur loungeset is de loungeset zwart wicker van Arbrini. Ideaal omdat deze zeer ruime lounge hoekbank van kunststof wicker vlechtwerk, perfect past bij ieder gekozen terras kleur. Maar ook als er al bestaande tuinmeubelen in de tuin staan, dan past zwart daar altijd bij. Het mooie van een egale zwarte lounge tuinbank met zwarte kussens is dat deze heel leuk op te vrolijken is met lose, felle lounge of sierkussens in een kleur, of print. 
 Deze hoekopstelling Arbrini van 3meter bij 2.30 meter met losse stoel en bijpassende tafel met glasplaat staat mooi op dit balkon dat over de beneden gelegen tuin uitkijkt. Door achter op het terras ook nog de bijpassende bartafel set van hetzelfde zwarte wicker te kiezen, kan er ook heerlijk buiten gegeten worden. Doordat deze bartafel 80cm breed is en de 6 krukken er eenvoudig onder geschoven kunnen worden, neemt deze niet zoveel plek in beslag als een tuintafel, en dat komt vaak mooi uit.
 De Arbrini loungeset zoals hierboven beschreven kan op verschillende manieren opgesteld worden en 1 manier zie je hieronder waar de bank opgesteld is als een zeer lange lounge bank van 3.60m en eindigt met een hoekstuk waar de andere kant van de bank slechts 1.70 nodig heeft, prettig als u een langer maar smal terras heeft. Deze loungeset zwart is gecombineerd met een extra tweede losse stoel om er een complete zithoek van te maken op het terras. Door de fel groene, lime LazyBear kussens, begint het voorjaarsgevoel al te kriebelen.
 Voor de gene die geen losse stoel wil maar gewoon een extra grote hoekbank, hieronder zie je de Arbrini zwart opgesteld met een extra tussenstuk waardoor de symmetrie ontstaat met een hoek van 3 x 3 meter. Mooi dat je toch met veel mensen kan zitten, kletsen en loungen, maar het terras toch nog open en ruimtelijk houdt.

 Voor meer zwart wicker lounge voorbeelden kijk onderstaand filmpje op youtube. Dit mooi afgemaakte terras wordt een prettige loungehoek met barset zodat je na het borrelen in de bank, zo aan tafel kan doorschuiven voor de bbq. En als u geen zwarte loungeset wilt maar de opstelling van deze bank wel ideaal lijkt, dan hebben we hem ook in het wit, grijs, bruin of rondwicker grijs of rondwicker naturel. 

Ook leuk om de bank eens compleet anders op te stellen, het tussenstuk kan aan de stoel gezet worden om een long chair te maken, zo houd je een hoekbank van 2.30 x 2.30 over. De hoek van 2.30x2.30 kan ook weer opgesteld worden als een 2.90 x 1.70 bank. De tafel kan als voeten bank aan de stoel maar ook als chaise stuk aan je bank geplaatst worden, kortom eindeloos combineren met je loungeset deze zomer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten