dinsdag 14 februari 2017

Wat maakt je terras af..? Een loungeset en ligbedden.

Invulling aan je tuin geven bestaat uit meer dan alleen een loungeset neerzetten..

Je hoeft er niet perse een tweede huis op na te houden om het leuk voor elkaar te hebben. De leukste plekjes creëer je zelf in je eigen tuin. Met een klein hoekje op een balkon kan je al een zitje maken, al is het maar met 1of 2 stoelen,  waar je heerlijk in de ochtend koffie drinkt met de krant erbij, maar s'avonds ook onderuit gaat met een glaasje wijn. Maar voor de mensen van dit prachtige terras in Moreira, Spanje, is er geen keuze nodig. Je kan heerlijk loungen op de grote hoekbank met stoel. in grijs wicker. Maar ook lekker onderuit in de zon, zonnebaden op de in standen verstelbare ligbedden.


 Deze mensen hebben het geluk een terras met mooi uitzicht over de omgeving van Moreira te bezitten, maar ook jij kan bij je thuis met een paar simpele ingrepen het gevoel creëren van een vakantie woning.


Denk hierbij aan een mooie wandschildering of schilderij aan de muur. Een spiegel kan het kleinste tuintje ruimer laten lijken. En met eenvoudige rest materialen maak je zo iets leuk en sfeervols om je terras mee aan te kleden. Van een oude pallet kan je een mooi wandrek maken met bloemen, zoals deze mensen hebben gedaan in Deventer. Achter hun hoek loungeset Curved wit met zwarte kussens hebben ze de muur net


even wat leuker opgefleurd door er met een pallet een wandrek neer te hangen. Zelf zou ik hierbij gekozen hebben voor oranje sierkussens die leuk matchen met de gebruikte kleuren in de pallet presentatie:-) Ook leuk te combineren met een buitenkleed, waarbij je de huiskamer verplaatst naar je terras buiten. 
Geen tuin maar een balkon, dan is een etagere met leuke potten met planten erop, de ideale manier om je eigen tuintje te creëren. Het maakt je dakterras of balkon, knus en gezellig. Een simpel krukje of bijzettafeltje met kussen en een dienblad, of een kandelaar met verschillende kaarsen kan ook erg gezellig ogen. En sierkussens zijn een onmisbaar item op je loungeset, door verschillende vormen en kleuren af te wisselen met elkaar, maak je de zomer, vakantie sfeer helemaal compleet.  
Wat doe je in de vakantie? Luieren, lezen en van de zon genieten. Dat kan in je achtertuin of op je dakterras ook. En ben je toe aan wat schaduw? Geen probleem met de geïntegreerde wielen onder dit lounge ligbed kan je de bedden in een hand omdraai verrijden naar een minder zonnige plek. Veel ligbedden zijn voorgevormd, wat zeer modern oogt maar het nadeel is dat je alleen op je rug erop kan liggen. De Arbrini ligbedden kan je ook helemaal plat leggen waardoor zonnen op de buik ook zeer comfortabel is. Het dikke 12cm kussen laat je zo in slaap vallen aangezien het niet onder doet voor een matras. Ook zo toe aan zon en warmte...? Maak je eigen zonneterras in de tuin en geniet van elk moment.
Voor nog meer leuke ideeën en tips volg onze blog op Wordpress en Blogger voor de laatste tips. Of volg de Arbrini Facebook pagina. Voor verschillende video's over onze lounge producten kan je terecht op ons eigen Youtube kanaal. 
Kijk hier voor wat tuininspiratie:-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten