woensdag 8 februari 2017

Schenk je geliefde een loungeset voor Valentijn

Valentijnsdag, vanaf nu, loungeset cadeau doen-dag😃

Valentijnsdag een mooie dag voor een voorjaarscadeau, en wat zegt meer "Liefde" dan een loungeset met bloemprint kussens:-) Al enkele jaren hebben we de kussenhoezen met bloem print in de collectie, voor onze loungesets type Arbrini.
Ooit zelf een variant erop gezien in een tijdschrift. Daar stond een groot terras afgebeeld in New-York, dat aangekleed was met lounge banken met gebloemde kussens en ik was meteen verkocht. Dit was wat ik ook graag wilde maken voor onze klanten. Iets wat je nergens anders vindt.
Tot nu toe zijn het slechts enkele klanten die dit in de tuin hebben aangedurfd, maar zelf vind ik hét nog helemaal leuk. En extra leuk als 1 van onze klanten hiervoor kiest... Zeg nou zelf, het vrolijkt heel je terras op, leuk te combineren met effen sierkussens (ook om de print een beetje af te zwakken;-)

Daarom, voor alle durfals onder jullie die reeds een Arbrini loungeset hebben, ALLEEN op Valentijnsdag, alle bloemkussen-hoezen met 50% korting incl. verzendkosten.


Voor alle nieuwe klanten die besluiten een Arbrini loungeset te bestellen, alleen op Valentijnsdag een extra pakket gebloemde kussen-hoezen t.w.v. 199,- cadeau bij uw bestelling.

Begin jij het voorjaar van 201,  met je geliefde, op deze prachtige loungeset met bloem print kussens?
Geen opmerkingen:

Een reactie posten