donderdag 26 januari 2017

Eenvoudig uw loungeset bij Arbrini, online bestellen.Bestel gemak van uw loungeset voor in de tuin...

We merken bij Arbrini dat onze loungeset kopers, voordat ze de showroom al dan niet bezoeken, gericht voorwerk hebben gedaan op het internet. Dit varieert van productinformatie opzoeken, wat is nu eigenlijk een wicker loungeset? Wat kan ik verwachten van het materiaal, voor nu (onderhoud van de set) en in de toekomst (wat is de verwachte levensduur) tot aan het na zoeken van foto's op verschillende sites en bij Google afbeeldingen om te kijken wat hun aanspreekt. 
Om het de zoekende klant gemakkelijker te maken, houden wij van Arbrini een blog bij met loungeset informatie, tuintrends en leuke foto's als bron, om mensen te inspireren en te helpen hun keuze te maken in de wirwar van loungeset aan bieders. Het is namelijk zeker niet gemakkelijk een keuze te maken op plaatjes alleen, want vaak lijkt iets hetzelfde, maar is het compleet anders als je naar de details kijkt.
Vaak zit het prijsverschil bij een loungeset in de dikte van het aluminium frame (niet zichtbaar op een foto) De gebruikte materialen om mee te vlechten (SGS getest materiaal of gerecycled materiaal) Dikte van de kussens, en diepte van de lounge zitplaatsen. Ook de afmetingen van de hoekopstelling, hoogte van de bank en vulling van de kussens kan allemaal afwijken.
Om het onze klanten nog gemakkelijker te maken hebben we bij onze producten op onze vernieuwde website  op de product pagina's youtube filmpjes geplaatst waardoor je een nog beter idee krijgt van de loungeset en de mogelijkheden die er mee te maken zijn. Ook kan je je abonneren op ons eigen Arbrini youtube kanaal om alle nieuwe updates te volgen. Niks zo snel en gemakkelijk dan even een filmpje te kijken.
Mocht je na alle informatie die je online gevonden hebt, toch graag persoonlijk komen proef zitten, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze extra uitgebreide showroom in Eindhoven.
Bel of mail gerust voor een afspraak. 
Graag tot snel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten