donderdag 29 december 2016

To Lounge or not to Lounge....

Als dat de vraag is die je stelt, dan kan ik alleen maar zeggen: "to Lounge" :-) Nu lijkt de zomer nog ver weg, maar voordat je het weet is het weer voorjaar en willen we weer heerlijk de tuin in en genieten.
Want wat geeft je een lekkerder gevoel dan na een dag hard werken, heerlijk onderuit te zakken (loungen) in je eigen tuin. Genieten van de avond zon op je terras. Al dan niet met gezelschap. Een drankje, een bbq of gewoon met een boekje. 
Hieronder een paar prachtige opstellingen van onze eigenlijn lounge meubelen, type Lineo. 

De set is te verkrijgen in 3 verschillende kleuren kunststof vlechtwerk, en met het RVS / Inox onderstel geeft het een ruimtelijk gevoel alsof de bank zweeft op het terras.
Deze design lounche set is te verkrijgen in wit plat wicker kunststof vlechtwerk, in zwart plat wicker vlechtwerk en in grijs rondwicker vlechtwerk wat niet van echt riet te onderscheiden is. Maar wel het hele jaar door buiten kan blijven aangezien het van kunststof gemaakt is. Alle lounge banken zijn daarnaast ook nog voorzien van een gemoffeld aluminium frame waardoor de set, echt het hele jaar door kan buiten blijven staan. 
Deze Lineo lounge tuin bank is te verkrijgen in een 3 meter variant voor het wat kleinere terras of balkon. In een standaard 3.80 bank, of als een hoekbank van minimaal 2.80x2.80 maar uit te breiden met extra tussenstukken van steeds 80cm. Je kan het tussenstuk van deze set ook los als een stoel neerzetten. Handig als je een feestje geeft, of gewoon wat meer mensen kwijt wilt op je bank. Ook is het mogelijk los een bijpassende stoel, of meerdere stoelen te bestellen. Voor de gene die geen bank of hoekbank in zijn tuin of veranda wil hebben bestaat ook de mogelijkheid de stoelen als een set van 2 of 4 stoelen te bestellen.


Er zijn dus heel veel opties mogelijk met deze design loungeset van het type Lineo by Arbrini. Een eigen ontwerp bank waar we zeker trots op zijn. Ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op en maak een afspraak om deze Loungeset en of andere sets in onze showroom in Eindhoven te bezichtigen.
Grazie per il vostro interesse nel nostro!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten