donderdag 15 september 2016

Loungeset Rondwicker ook de trend in 2017?

 Steeds meer mensen kiezen voor een gezellige hoekbank in hun tuin. Het buitenleven is tegenwoordig net zo belangrijk als het binnen leven. En wat is er fijner dan elke dag kunnen genieten van je lounge tuin bank. Is het niet om in te zitten of te loungen, dan wel om de tuin een gezellig uiterlijk te geven. Want ook als je binnen zit, kijkt het gezelliger naar buiten als er een leuk aangekleed terras te zien is.
 Hierboven zie je de loungeset Curved gevlochten van rondwicker kunststof in de kleur grijs. Doordat deze bank uit losse modules bestaat, kan je er verschillende opstellingen mee maken. Onder deze prachtige overkapping staat de bank opgesteld als een lange lounge bank van wel 3.25 meter. Door de losse fauteuil wordt het geheel een echte zithoek. Een heerlijke lounge plek waar je lange zomeravonden kan vertoeven.
 Hierboven hebben de mensen gekozen voor 1 van onze rondwicker Arbrini grijs opstellingen, de losse stoel die normaal in deze set zit hebben ze gekozen niet te nemen, hierdoor houden ze het terras mooi open en ruimtelijk.
Aanpassen van de bestaande sets van Arbrini is altijd mogelijk. Er kan een extra stoel, extra tussenstuk, extra tafel etc. Kussens, sierkussens, LazyBear lounge-kussens. Maar er kunnen ook delen weggelaten worden, zoals de stoel de tafel en het tussenstuk.
 Hieronder nogmaals de loungeset curved rondwicker grijs alleen dan opgesteld als hoek opstelling. Door het zeer natuurlijk ogende kunststof vlechtwerk wat bijna niet van echt riet te onderscheiden is past dit weer  perfect bij deze zeer mooie houten overkapping.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten