vrijdag 16 september 2016

Lounge fauteuils leuk voor het terras!

 Ben je op zoek naar een leuk extra zitje in je tuin? Of heb je nog een plekje over op het terras of balkon? Wat is er mooier en fijner dan dit prachtige hoekje in je tuin, waar je in de ochtend van de zon geniet aan te kleden met deze 2 prachtige design lounge fauteuils in wit wicker vlechtwerk met rvs onderstel. Een boek lezen, of lekker bijkletsen met een vriendin, doe je vanaf nu in stijl met deze luxe fauteuils met brede armleuning waar je met gemak je boek en koffie op kwijt kunt.
 Dit strakke ontwerp van Arbrini maakt je terras helemaal af. De stoelen zijn per stuk los of in een set van 2 of 4 stoelen te bestellen met tafel met glasplaat en een rvs plaat krijg je erbij cadeau. Durf je het online niet aan om te bestellen dan ben je welkom in Eindhoven om de stoelen te komen testen op zitcomfort:-) Alle lounge fauteuils worden ook nog eens snel bij u thuis bezorgd, en u hoeft niets te doen, onze chauffeur plaatst ze voor u in de tuin.
 Voor de 4 Lineo plat wicker zwart of wit stoelen op je terras, dakterras, vlonder of in de veranda moet je wel rekening houden dat deze kunststof vlechtwerk stoelen 1.20 m. breed zijn en wel wat ruimte kunnen gebruiken.
Maar naast elkaar met de tafel er tussenin moet het passen op een terras van 3.5 bij 4 meter.


Wat deze stoelen helemaal afmaakt is een leuk sierkussen, niet alleen om de fauteuils mee aan te kleden, maar om ze nóg beter te laten zitten. Hierboven zijn de stoel aangekleed met de grijs bloem sierkussens van ons merk LazyBear zo zie je dat door de sierkussens een andere kleur te geven, je meteen een andere uitstraling krijgt aan je set. En zeg nou zelf, is het geen plaatje? Deze design stoelen set mag niet ontbreken in uw tuin.
Onder op de foto ziet u de sierkussens in turquoise  1 van ons meest gekozen lounge-kussen kleuren. Fris de Zomer in met de heerlijke luxe Lineo wit fauteuils van Arbrini.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten