maandag 1 augustus 2016

Loungeset Wit versus Zwart, waar kies jij voor?

Steeds meer mensen kiezen voor een loungeset in de tuin, op het terras. Of dit nu op de begane grond is in een tuin, of op een dakterras of in een veranda, je kan overal heerlijk loungen en genieten van de zon en het uitzicht.
Vaak geeft een loungeset in de tuin een dagelijks vakantie gevoel, en ook al heb je geen vakantie, er zijn genoeg avonden en weekenden na werktijd waar je ook kan genieten van je lounge tuin set. S'avond na het eten een dutje buiten onder de overkapping kan ook als de zon niet schijnt. En zelfs met regen is het dan nog lekker buiten zitten, in de zomer. Wil je naast je loungeset ook een tafel (bijvoorbeeld een bartafel) waar je met zijn allen aan kan eten dan wil je deze natuurlijk in hetzelfde wicker kunststof vlechtwerk als de loungeset.
 Hierboven bijvoorbeeld hoekbank Lineo wit met lichtgrijze kussens gecombineerd met ligbed wit met grijs kussen en de bartafel van het jaar daarvoor aangeschaft ook voorzien van nieuw kussentjes in dezelfde kleur licht grijs. Zo past alles perfect bij elkaar.
 Hieronder loungeset Lineo 3 meter onder een zeer mooie design overkapping op een vlonder terras, zo weggelopen uit een boekje:-)

 Hieronder de hoekbank in zwart vlechtwerk standaard is deze opstelling 2.30x2.30 maar hier opgesteld als hoek van 2.90x1.70 met dezelfde delen, wat perfect past op dit terras. Ook hier is gekozen voor een overkapping wat het tuin seizoen in ons land meteen met enkele maanden verlengd. #aanrader indien mogelijk:-)
 Hieronder een zeer mooie strakke overkapping met een zwarte Arbrini loungeset 2.30x 3m. met stoel en tafel met zwarte kussens. Het voordeel van al onze sets is dat de hoezen afritsbaar en op 60graden machine wasbaar zijn. Ook kan je later indien gewenst altijd nog extra kussesnhoezen bij bestellen wat je set weer als nieuw maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten