vrijdag 1 juli 2016

Sfeervolle terras aankleding...beginnende met een Loungeset:-)


Tegenwoordig spenderen we veel tijd in onze eigen tuin. Vakantie vieren we vaker thuis en waarom dan niet onze tuin aankleden als je favoriete vakantie plekje. Een mooie veranda of overkapping zorgt er tegenwoordig ook voor dat we langer van het voor en najaar in onze tuin kunnen genieten. Hieronder een zonnig terras in Oostenrijk waar ons eigen ontwerp van Arbrini de loungeset lineo zwart wicker met rvs onderstel naar toe is gegaan. 
 Prachtig hoe de loungeset afsteekt bij de gestucte wand van deze patio. Hoe het eigenlijk vrij klassiek ontwerp van de tegels en de patio omlijsting een modern uiterlijk krijgt door de lounge bank waar ze voor gekozen hebben.
 Precies het tegenovergestelde zien we in deze overkapping waar juist gekozen is voor gezelligheid en eenheid in kleuren, geen contrast de bank past perfect bij de houtlook achterwand en accessoires die gebruikt zijn om de veranda aan te kleden. De loungeset kunststof riet grijs lijkt net echt natuurlijk riet of rotan waardoor deze set perfect bij het hout past van de muren.
Deze lounge hoekbank is voorzien van de hoezen die los bij te bestellen zijn in taupe kleur een beetje riviera maisson idee:-) De leuke LazyBear sier lounge kussens met de bloem print geeft het geheel een vrolijke tint.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten