zaterdag 23 juli 2016

Heel veel wit wicker loungesets deze zomer...


Wat geeft je dat ultieme zomer gevoel, zelfs als de zon niet schijnt? Een witte loungeset van Arbrini. Bij Arbrini heb je de keuze uit verschillende opstellingen hoekbanken, fauteuil sets of gewoon een bank in wit wicker vlechtwerk. Kunststof wit wicker is prima schoon te houden, veel mensen zijn bang voor vuiligheid maar dit is prima af te wassen. De kussens zijn ook machine wasbaar, kortom weinig onderhoud.

Of je nu zo'n prachtig dakterras in hartje Schevingen hebt of gewoon een tuin, wit staat overal mooi. 
Een Loungeset in Wit kleurt je zomer:-) 
 Hieronder de loungeset curved wit, door de ronde zij en achterkant een chique model wat je zeker niet overal ziet.
De lounge bank is op te stellen als lange bank zoals op de foto maar ook als een hoekopstelling. De losse stoel die bij deze set hoort, wordt bij deze mensen nog nageleverd.
 Hieronder loungeset Lineo 3 meter, voor het wat "kleinere" terras ;-) De standaard variant is 3.80 maar het losse tussenstuk wat hier ontbreekt kan ook los als een stoel neergezet worden.
 Hieronder de prachtige hoekbank variant van de loungeset Lineo wit, ook te verkrijgen in zwart of rondwicker grijs vlechtwerk. Hieronder is deze opgesteld als hoekbank van 2.80x2.80 maar kan ook opgesteld worden als een hoek van 2m x 3.60 of de hocker die hier als tafel dient kan in de lengte tussen de bank geplaatst worden.
 Maar de standaard Arbrini hoekbank is natuurlijk ook heel mooi en met extra lounge kussens zoals de lazyBear funky kussens of wat leuke sier kussens. Zo maak je van een standaard lounge bank een ideale hangplek in je eigen tuin. Of zoals hier een hele mooie patio tuin aangekleed met lounge hoek en sfeervolle tuinhaard:-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten