zaterdag 4 juni 2016

Ons eigen merk en ontwerp loungesets, lounge fauteuils en stoelen voor uw tuin en terras.

Elk jaar proberen we bij Arbrini weer met een nieuw ontwerp loungeset te komen en vorig seizoen was dat Lounge-fauteuil Lineo in rond wicker kunststof vlechtwerk, kleur grijs. En plat vlechtwerk wicker in zwart en wit. Omdat we de loungeset al in ons assortiment hadden (ontwerp 2014) hadden we besloten voor de klanten die het willen dat ze de loungeset compleet konden maken met de losse fauteuil. 
Van zelf sprekend komt er dan ook een fauteuil set bestaande uit 4 stoelen met tafel of hocker als tafel. 
 Voor iedereen die geen bank wil maar gewoon een super mooie lounge set van stoelen, zijn deze fauteuils van wicker vlechtwerk op een aluminium frame ideaal. Door de RVS inox poten, zweven ze boven het terras en geven een extra ruimtelijk effect aan uw terras of vlonder.
 Voor wie van strak design houdt...ook te verkrijgen in wit of zwart vlechtwerk mooi onder een overkapping of in een veranda. Zo kan je extra lang genieten van de tuin, ook bij minder weer.
 Om wat extra ruimte te maken in ons magazijn mogen de stoelen deze maand (Juni) weg met een extra korting.
Hierboven de 4 Lineo stoelen van rond wicker grijs gevlochten. Het zijn grote stoelen waar je toch zeker wel een terras van 4x4 voor nodig hebt, om het geheel mooi tot zijn recht te laten komen.


Dit jaar hebben we van de lineo de hoekbanken geïntroduceerd en eind Juni begin Juli komen er ook mooie sun Loungers van deze lijn zodat je ook alles in je tuin in dezelfde stijl kan inrichten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten