maandag 20 juni 2016

Loungeset Lineo van Arbrini.
Regelmatig horen we bij Arbrini dat ze ons model loungeset nergens anders kunnen vinden, en dat vinden wij leuk om te horen. Want Arbrini is ons eigen geregistreerd merk waaronder wij onze lounge modellen, banken, uitbrengen. Zo ook de loungeset Lineo die in 3 verschillende soorten vlechtwerk te verkrijgen is.


 Hierboven zie je de standaard lounge bank opstelling van Lineo in rond wicker kunststof vlechtwerk gevlochten. De set heeft een gemoffeld aluminium binnenwerk en kan het hele jaar door buiten blijven staan. Het onderstel is bij deze set gemaakt van rvs. Bij de set krijg je ook de 4 sierkussen rolletjes cadeau. De set heeft een hocker / voetenbank die zowel links als rechts aan de bank gezet kan worden om lekker languit op te liggen. Maar ook kan deze los geplaatst worden of bijvoorbeeld aan de stoel die los bij de set bij te bestellen is.
 Hier boven en onder de loungeset Lineo zwart met zwarte kussens. Standaard wordt de set met lichtgrijze kussens geleverd maar extra hoezen in verschillende kleuren behoort tot de mogelijkheden. Hier is er een uitzondering gemaakt omdat de klant echt geen grijs wilde hebben hebben we de bank voor hem om geritst naar zwart.
Gezien het vele werk dat dit met zich meebrengt doen we dit normaal gesproken niet.
 Hieronder zie je de loungeset lineo maar dan in een extra uitgebreide hoekopstelling. Met een prachtig uitzicht over het water. Gelukkig kan je de bankdelen bij deze plat vlechtwerk banken met kunststof u-profielen aan elkaar vast maken zodat de delen niet uit elkaar schuiven. Deze mega opstelling van 4.40 lang, is er ook in rondwicker vlechtwerk.
 Hieronder de standaard hoekbank van 2.80x2.80 die ook op te stellen is als een hoek van 2x3.60m. Deze set heeft standaard de hocker met kussen als tafel, zodat je deze ook nog aan de bank als voetenbank kan zetten. Maar als je dat niet wil, kan er ook gewoon een tafel met glasplaat bij geleverd worden i.p.v. de hocker / voetenbank.
 Hieronder de loungeset lineo zwart op een prachtig zwart podium terras. Een prachtige blikvanger, wie wil dat nu niet?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten