maandag 27 juni 2016

Het is wit en het staat in de tuin....een prachtige loungeset van Arbrini:-)

Ook zo ontzettend toe aan lekker weer, zon, zomer en genieten in de tuin? Wie niet. Helaas laat de zomer tot nu toe nog niet veel mooi weer zien. Maar zodra de zon weer schijnt dan schijnt deze ook extra hard met een witte loungeset of in combi barset op uw terras. Want zeg nu zelf, je waant je in het buitenland met deze prachtige terras meubelen. Steeds meer mensen kiezen voor hun achtertuin als ideale vakantie plek. En gezien deze foto's is er niets mis met vakantie vieren in 1 van deze tuinen. Een witte wicker kunststof gevlochten loungeset maakt het terras helemaal af. Je styled zelf de bank nog wat af met sierkussens en LazyBear lounge kussens naar eigen smaak. Vaak wordt er voor een knal kleur of turquoise gekozen maar zeker zo mooi is het om de kussens allemaal hetzelfde te houden om het "rustig" te laten ogen.


Met prachtige palmen in de tuin oogt het mediterraan terras on Hollands.  De combi van de witte loungeset op de donkere tegels en de witte kiezels maken de tuin helemaal af. En als het budget dit seizoen niet toereikend is om de lounge en bar tafel set direct aan te schaffen? Dan hebben we hem volgend seizoen ook nog en dat wordt ook heel veel gedaan.
Onderstaand terras is vorig jaar aangekleed met lounge-set Arbrini wit en dit jaar met de bartafelset. Hieronder de Nieuwe loungeset hoekbank lineo wit op te stellen als een 2x3.60 meter bank zoals op onderstaande foto. of als hoekbank van 2.80x2.80.

Nu de overkapping klaar is, komt deze set nog mooier uit. Hoek lounge bank Lineo wit wicker 2.80x2.80
 Weinig ruimte in de tuin, kies dan voor een paar heerlijke lounge-fauteuils bijvoorbeeld in wit bij deze zeer mooie buitenkeuken. Ook zijn deze fauteuils leuk op een balkon of dakterras.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten