dinsdag 14 juni 2016

Bijna Zomer en wat doen we dan in Nederland? Dan kleden we onze tuin gezellig aan zodat we alle dagen een vakantie gevoel hebben. Hieronder de gezellige foto's die ik kreeg van tevreden klanten uit Lisse. Je ziet dat dit mooie terras helemaal gezellig wordt met een lounge-bank erop. Door de sfeervolle verlichting kan je ook de lange zomeravonden in de tuin doorbrengen. Veel mensen gaan niet op vakantie maar vieren het in hun eigen achtertuin. 

 Deze mensen hebben gekozen voor een loungeset van kunststof rond vlechtwerk in de kleur grijs. Het vlechtwerk lijkt net op echt riet. Een beetje de kleur van verouderd teakhout. Of zoals 1 van mijn klanten uit BelgiĆ« ooit zei: Allez da ziet eruit als of dat gelijk al heel lang buiten gestaan heeft:-) En het mooie van dit kunststof wicker vlechtwerk is dat het door en door gekleurd is en dat het er over jaren nog steeds zo mooi uitziet als nu.
 Wat betreft kussens van uw loungeset daarbij moet u wel rekening houden dat een donkere stof niet donker blijft.
Daarom hebben we ook de mogelijkheid om extra hoezen nu of later bij te bestellen in heel veel verschillende kleuren. Doordat de hoezen af te ritsen zijn en op 60 graden machine wasbaar kan je de bank ook goed schoonhouden. Wel zo hygiƫnisch! Mocht er echter stof of viezigheid op het kussen vallen dan kan je dit ook al gemakkelijk af poetsen met een natte doek. In de winter adviseren we de kussens van uw loungeset binnen te halen, maar de lounge bank kan het hele jaar door buiten blijven staan. Als u de loungeset niet onder overkapping plaatst dan is het het beste een afdekhoes, regenjas op maat over uw lounge-bank te trekken waaronder de kussens buiten kunnen blijven in het voorjaar en zomer.
Zo blijven de kussens het langste mooi en op kleur. laat de zomer maar komen voor deze mensen in Lisse, zij zijn er klaar voor, nu u nog:-) Graag tot Arbrini

Geen opmerkingen:

Een reactie posten