woensdag 11 mei 2016

 De Zomer lijkt wel losgebarsten i.p.v. het voorjaar. Door de heerlijke temperaturen van de afgelopen dagen, wil echt iedereen naar buiten de tuin in en genieten. Ik denk dat er heel wat moeders op #moederdag verblijd zijn met een loungeset voor op het terras. We merken ook dat steeds meer mensen het ook belangrijk vinden hoe hun tuinset eruit ziet zonder de kussens erin. Hieronder een overzicht van banken met en zonder kussens.

Hierboven loungeset wit wicker van ons merk Arbrini met zwarte kussens, naast de standaard zwarte kussens hebben deze mensen gekozen voor extra sierkussens in Turquoise. De bank wordt er meteen een stuk gezelliger van.

Hierboven een extra uitgebreide lounge hoek opstelling van rondwicker in combinatie met een rvs of te wel inox onderstel gecombineerd wat strak met design toch mooi natuurlijk in de tuin doet overkomen. Dit is een eigen ontwerp van Arbrini wat veel mensen aanspreekt. 

Hierboven de standaard zwarte Arbrini loungeset met witte of zwarte kussens standaard te bestellen, ook mooi als er geen kussens inloggen:-)


Deze wit wicker hoekbank van 2.30x3 meter met losse één zit of wel luxe fauteuil en tafel met glasplaat heeft alleen de standaard zwarte kussens van een comfortabele dikte van 12cm erin. Dit oogt ook zeer mooi strak en design vol. 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten