zaterdag 21 mei 2016

Prachtig lounge weer op komst...
Ook zo toe aan heerlijk genieten in uw tuin? Nou de lange zomeravonden komen er weer aan. En zoals elk seizoen, worden er door veel mensen weer nieuwe tuinen aangelegd, nieuwbouw projecten afgerond etc. Maar allemaal maken we ons terras of tuintje af met een prachtige loungeset. Dat kan een heel basic ding zijn van de bouwmarkt, maar steeds vaker zien we dat mensen kiezen voor de lange termijn en gaan voor kwaliteit en duurzaamheid. Voor onderhoudsvrije meubelen zoals de wicker kunststof vlechtwerk lounge tuinsets van Arbrini spreken de mensen zeer aan. Het leuke van Arbrini is dat je je niet in hoeft te houden bij een standaard opstelling. Wil je geen hoekbank maar 2 lange banken met een dito tafel dan kan dat. 


 Zoals hier in Denhaag in deze prachtige gerenoveerde tuin is er gekozen voor de lange banken met tafel zodat je van binnen mooi weg kijkt in de tuin. Door de basis van de tegels rustig te houden mag de loungeset er echt wel een beetje uitspringen.  Deze prachtige curved loungeset is een sierraad op uw terras. En degelijk, kan het hele jaar door buiten blijven staan.
 Ook dit zeer mooie tuintje in Noorwijk werd voorzien van een prachtige Arbrini rond wicker grijs loungeset met dikkere stof om de kussens wat het geheel een zeer sjieke uitstraling geeft. Door de grote Taupe universele lounge kussens van het merk LazyBear maak je het helemaal af.

 Bent u ook toe aan kwaliteit in uw tuin, op uw balkon of dakterras, aarzel niet en maak een afspraak bij Arbrini in Eindhoven. Buiten een heerlijk kopje italiaanse koffie wordt u van goed en eerlijk advies voorzien. Alles uit voorraad leverbaar en netjes en vakkundig in uw tuin geplaatst. Al het papier en afval gaat ook nog eens mee retour, kortom zeg je Arbrini dan zeg je Service!Geen opmerkingen:

Een reactie posten