zondag 22 mei 2016

 Denk niet wit wicker denk niet zwart wicker maar in de kleur van je tuin...maar in de kleur van je tuin:-)

Volg je de trend op tuin gebied of kijk je wat je zelf mooi vindt? Ik denk dat je altijd moet doen wat je hart je ingeeft en ook al zeggen trends dat wit wicker de kleur wordt voor dit seizoen zou ik denken, kijk verder dan 1 zomer seizoen. Je koop je tuin terras meubelen toch altijd voor meerder jaren. Vind je dat witte volgend jaar nog steeds mooi? Als daarop het antwoord JA is, dan vooral doen!! Niks is zo makkelijk te combineren in je tuin als een witte of zwarte kunststof gevlochten tuinset. En met de grote variantie die er mogelijk is met sier en lounge-kussens maak je de bank toch af naar eigen smaak en inzicht:-)

Deze prachtige overkapping is omgetoverd tot een ware BBQ / lounge dining plek met de 2 meter lange witte bartafel, deze zorgt voor een rust en strakheid in het interieur. Met leuke zwarte en zilverkleurige tuin accessoires maak je het geheel dan compleet. 
 Hieronder en boven Loungeset Wit wicker van Arbrini met standaard zwarte kussens. Volgend jaar wat anders? wissel dan de kussens in een andere kleur en het uiterlijk van je bank, loungeset veranderd in een oog opslag. Bij Arbrini zijn deze extra kussen hoezen voor uw loungeset ook nog eens heel erg betaalbaar. 

 Hieronder bestaande klanten die al 8 jaar blij zijn met hun loungeset Arbrini zwart voorheen met zwarte kussens, de set is ook nog als nieuw. Nu hebben ze voor nieuwe hoezen om de kussens gekozen. Leuk om te zien dat ze een gedurfde keuzen hebben gemaakt en hoe leuk is deze uitgepakt! Kortom wil je iets anders dan standaard, dan ben je vooral bij Arbrini aan het juiste adres.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten