dinsdag 10 mei 2016

Loungeset Wit, wit en nog eens wit..

Ik denk dat we deze zomer van 2016 weer kunnen spreken van een echte tuin trend...Loungeset in wit wicker. Inmiddels hebben we bij Arbrini verschillende modellen in wit wicker leverbaar. Naast de grote interesse voor Horeca terrassen om als echte blikvanger voor witte loungesets te kiezen, helpt de grote vraag naar vakanties op Ibiza natuurlijk ook mee. Ben je lekker op Eivisa geweest, wil je thuis in je eigen tuin ook wel heerlijk genieten van de relaxte sfeer. Je eigen terras is dan zo omgetoverd in een waar Ibiza lounge paradijs. Je hoeft niet ver op vakantie als je je eigen plekje in je eigen tuin hebt gecreëerd. Geen koffers pakken maar sierkussens pakken en hup de tuin in, de bank op:-) 

Hierboven de hoekbank wit wicker van het type Lineo van Arbrini. een hoekopstelling van 2.80x2.80 meter met een grote hocker, poef als voetenbank en als tafel te gebruiken (makkelijk met een dienblad erop)


Hierboven in België een prachtig terras mooi strak aangekleed met bloembakken, en onze loungeset Arbrini wit wicker met grijze kussens. Standaard is deze loungeset met zwarte kussens maar deze mensen hebben gekozen voor extra hoezen in licht grijs. Dat is het mooie van Arbrini je kan extra hoezen bij bestellen in wel 20 kleuren. Zo maak je de lounge-bank steeds weer anders.


Hierboven wederom in België, een hoek opstelling van de Lineo loungeset in wit met extra tafel. Deze opstelling is anders neergezet waardoor de ene zijde van de bank 3.60 wordt en de andere 2 meter. Door de hocker aan de bank te zetten creëer je een u-opstelling. Met de prachtige oranje kussens van LazyBear maak je deze set helemaal af.

Deze prachtige vlonder komt helemaal tot zijn recht met de uitgebreide loungeset Lineo wit wicker van Arbrini.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten