woensdag 13 april 2016

Ook op zoek naar een loungeset die je niet overal ziet? Dan hebben wij de loungeset Tricolore voor u, deze wicker vlechtwerk loungeset is gevlochten zoals de naam al zegt van 3 kleuren kunststof draad. Boven zwart vlechtwerk, onder grijs en in het midden een baan in wit, waar aansluitend het kussen in wit doorloopt. Wat ondanks dat het model vaker voorkomt toch net even wat anders in uw tuin door het kleuren gebruik.

Wat ook erg trendy is, wederom dit jaar, Loungeset wit wicker. De trend een beetje overgewaaid uit Ibiza, geeft je dat eigen Ibiza lounge-gevoel alleen dan in je achtertuin in Nederland of Belgiƫ. De set is bij Arbrini in verschillende varianten en opstellingen te verkrijgen en maakt uw terras helemaal af.


Heeft u een houten vlonder of kunststof vlonder terras in uw tuin dan kiezen de meeste mensen voor een meer natuurlijk ogend vlechtwerk. Zoals bijvoorbeeld een set in bruin plat opgeruwd vlechtwerk of een rondwicker grijs of naturel vlechtwerk. Zoals u op onderstaande foto ziet. Ook toe aan iets nieuws in uw tuin op de vlonder/steiger of dakterras/balkon, u bent welkom in Eindhoven bij Arbrini.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten