maandag 18 april 2016

LOUNGESET WIT WICKER VAN ARBRINI IN VERSCHILLENDE OPSTELLINGEN LEVERBAAR!

Fris het nieuwe voorjaarsseizoen in met een loungeset in wit wicker! Er gaan steeds meer mensen op vakantie naar Ibiza en die look vinden ze ook leuk in hun eigen tuin. En waarom ook niet, dat heerlijke vakantie gevoel in je eigen tuin beleven. Omdat onze wicker, kunststof vlechtwerk, door en door gekleurd is, blijft de set ook wit. Het vlechtwerk is gemakkelijk af te wassen met water en zeep. We raden aan op deze lounge-fauteuil set en hoekbank Arbrini 2.30x3meter met stoel en tafel, geen hoge drukreiniger te gebruiken. Afwassen is voldoen.

Ook ziet u dat als u een andere kleur kussenhoezen in uw loungeset, tuin set legt, de set een compleet ander uiterlijk heeft. Dat is een groot voordeel bij Arbrini, u kan kiezen uit heel veel kleuren hoezen voor uw loungeset.

Bij de loungesets in wit hebben we ook bijpassende ligbedden in wit wicker, bartafelset in wit en of een opbergbox in wit, kortom u kan alles bijpassend op het terras aankleden. 

Nieuwsgierig geworden of gewoon zin in een wit voorjaar? kom dan naar Eindhoven om al onze loungesets te bekijken en testen, of bestel online in onze webshop. Graag tot Arbrini!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten