dinsdag 3 maart 2015

Loungeset mogelijkheden bij Arbrini.

Als je mij vraagt wat ik zelf nu zo leuk vind aan Arbrini dan schiet mij dit als eerste te binnen:
Dat we buiten leuke modellen loungesets, we ook zo ontzettend veel leuke mogelijkheden hebben voor onze klanten om hun loungeset te personaliseren.

De keuze uit zoveel verschillende kleuren kussenhoezen, sierkussens en LazyBear lounge-kussens. Jammer vind ik het wel dat de vele mogelijkheden moeilijk weer te geven zijn op de site. Vaak als mensen bij ons langs komen om de sets te bekijken en testen in Eindhoven, kan je e.e.a. wel uitleggen, maar foto's zeggen toch meer dan woorden.

Helaas gaat er ontzettend veel tijd zitten in het maken van alle combi mogelijkheden. Een paar wil ik er jullie toch niet onthouden....
Zelf vind ik dit 1 van de mooiste, loungeset rondwicker wit (unieke set, eigen ontwerp) met witte zitkussens en aqua blauwe LazyBear kussens in de rug. Voor mij straalt dit meteen vakantie uit...ik denk aan heerlijk relaxen, zon, zee en strand en dat allemaal in uw eigen tuin :-)

Jaren geleden...misschien wel 10 jaar, zag ik in een tijdschrift een hotel terras, wat in New-york bleek te zijn, aangekleed met lounge-banken met zit en rugkussens met een grote bloemprint, en ik dacht meteen: Gaaf!! dat wil ik ook!
De horeca man/vrouw die mijn visie deelt moet nog bij ons langskomen, maar ik blijf erbij met deze kussens valt je terras zeer zeker op:-)
Of mensen het nu wel of niet mooi vinden, er wordt over gesproken:-)
 Ik snap best dat niet iedereen een hele drukke tuin wil, maar ben toch altijd weer blij als mensen het aandurven een andere kleur dan de standaard kleur te kiezen voor hun loungeset. Zoals hiernaast de antraciet grijze hoezen op Loungeset Tri-colore, met die roze tint van sierkussens helemaal eigen.

Voor alle mensen die het "aandurven" een eigen loungeset invulling aan hun tuin of terras te geven wil ik zeggen: Kom gerust eens langs, en voor iedereen die
rustige kleuren wil, ook u zit bij ons goed want al onze loungesets zijn standaard voorzien van hele rustige kleuren zoals, wit, zwart en licht grijs;-)
Graag tot snel!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten