vrijdag 6 maart 2015

Loungeset kopen= Voorjaar 
Loungeset kopen = elke dag vakantie in je eigen tuin. 
Wat is een loungeset voor u?

Ieder heeft zo zijn eigen idee om een loungeset aan te schaffen. Veel mensen maken hun tuin tegenwoordig een verlengstuk van hun huiskamer. Dit o.a. door een veranda of overkapping aan hun huis te laten bouwen. Zo kan je al vroeg in het voorjaar, maar ook later in het najaar nog optimaal genieten van je tuin. Een loungeset vaak in combinatie met een buitenkeuken onder een overkapping en de buitenkamer is compleet.

Doordat we het steeds drukker krijgen met zowel werk als prive′ willen we ook maximaal genieten op de momenten dat we thuis zijn. Wat is er mooier dan s'avonds nog lekker buiten te loungen in je tuin, onthaasten van de dag met een boek onder de parasol, een heerlijk drankje of een bbq?
Ook steeds meer mensen hebben een zwembad in de tuin, vooral in BelgiĆ« is het zwembad meer standaard dan uitzondering. Hierdoor kiezen mensen er voor om hun "tuinleven" rond het zwembad te situeren. Buiten eten aan een bartafelset, lekker loungen in de zon na het zwemmen..enz..          
   

Ik ben heel nieuwsgierig wat voor u de reden is om een loungeset aan te schaffen, laat het gerust weten in respons op dit bericht, of mail naar Arianne@arbrini.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten