vrijdag 13 maart 2015

Arbrini voor 3e keer in Belgisch Designblad Villas

Arbrini Lounge-meubelen in Eindhoven.

Na zoveel jaren aan de weg timmeren op tuinmeubel gebied ben ik toch een beetje trots dat ze me vragen of ze een loungeset van ons in een tijdschrift mogen publiceren. En niet zomaar een tijdschrift.
Inmiddels zijn onze loungesets al verschillende keren verschenen in o.a. de Flair, verschillende kranten, en nu voor de 3e keer in Belgisch Designblad Villas, wat ik toch wel een eer vind.
Als ik "ons" product op de pagina zie staan voelt het toch als een schouderklopje :-)

Je probeert steeds weer met iets nieuws op tuin- lounge gebied te komen. Net een ander vlechtwerk, andere kussens, ander ontwerp bank, andere combinaties van materialen, rvs onderstellen met kunststof draad etc.
Natuurlijk merk je door je klanten vaak al dat bepaalde producten goed aanslaan, maar gevraagd worden voor een design blad vind ik toch wel de kers op de taart.

Nou genoeg over mijzelf, kijk gerust even naar de loungebank die deze maand in Villas staat: Loungeset Lineo rondwicker grijs met licht grijze kussens. Andere kleuren kussen-hoezen zijn er los bij te bestellen. o.a. creme-wit, zwart, en antraciet grijs. De prijs is inclusief levering in heel Belgiƫ en Nederland, en Nordrhein Westfalen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten