zaterdag 7 februari 2015

LOUNGE SEIZOEN 2015 KOMT ERAAN!

De dagen worden al weer langer en de zon laat zich ook al weer eens zien. Kortom het nieuwe voorjaar is onderweg!! Niets mooiers dan je huidige loungeset het aankomende seizoen eens te "pimpen" of "op te leuken" met een nieuw fris en vrolijk kleurtje. Dit kan met ons ruime assortiment sier-kussens.

We hebben onze Loungeset rondwicker grijs als voorbeeld genomen, maar dit past natuurlijk op elke loungeset met standaard zwarte kussens.
Hier de combinatie van zwart, donkergrijs en turqoise LazyBear sierkussens 40 x 40cm. De hoezen voor deze sierkussens zijn ook los te bestellen.

Hier rechts ziet u de lounge bank grijs riet gecombineerd met zwarte, witte en grijsbloemprint kussens, door de rustige basiskleuren gecombineerd met de drukkere print geeft dit een hele sjieke uitstraling, en comfortabel natuurlijk!

Mocht het u allemaal iets te rustig zijn, dan kan u natuurlijk ook voor allerlei frisse en vrolijke kleuren door elkaar gaan. Of 1 van de vele andere varianten die u kan maken met deze losse lounge sierkussens van Arbrini.

Voor meer info check onze site: http://www.arbrini.nl/universele-lounge-kussens/sierkussen-40-x-40-cm/


Geen opmerkingen:

Een reactie posten