zondag 11 januari 2015

LOUNGESETS VAN ARBRINI NU NOG BETER IN BEELD DOOR ONZE VERNIEUWDE WEBSITE!
Bent u ook al weer aan het voorjaar toe? Dan is nu de tijd om vast inspiratie op te doen voor de tuin inrichting. Misschien heeft u allerlei plannen met uw tuin en wilt u deze compleet maken met de aanschaf van een prachtige comfortabele loungeset? Dan bent u bij Arbrini in Eindhoven aan het juiste adres. 

Voor de mensen die niet online willen bestellen, kan er een afspraak gemaakt worden om de wicker vlechtwerk lounge, en tuinsets te komen bekijken en testen in Eindhoven. 
Dit kan dagelijks met uitzondering van de zon-en feestdagen. Voor de mensen die nu vast willen kijken wat de mogelijkheden zijn, hebben we op onze vernieuwde website www.arbrini.nl op de voorpagina een afbeelding geplaatst van een ipad, als u hierop clickt dan kan u alvast een selectie zien van de reeds geleverde lounge-meubelen. En misschien staat binnenkort uw foto hier ook wel tussen :-)

Nieuwsgierig geworden kijk dan snel. Voor vragen of afspraken kan u bellen met Arianne: 0031615961744 of mailen naar Arianne@arbrini.nl


Ook dit seizoen kan u bij ons weer terecht voor prachtige loungesets. Staat uw loungeset of opstelling niet op onze site? neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden. Sets zijn aanpasbaar in opstelling. Ook zijn er veel mogelijkheden met extra hoezen kleuren zodat u, uw kussens elk jaar een ander uiterlijk kan geven.


Graag tot snel!

Vr.gr. Arianne Koks
Arbrini

Geen opmerkingen:

Een reactie posten